Klaster definicija

Pravni uvjeti korištenja stranice

•     Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li ih dalje koristiti, smatrat ce se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

•     Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovog internet portala. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnog internet portala ili u vezi s njima.

•     Sve informacije dostupne na ovom internet portalu isključivo su prikupljene iz javno dostupnih izvora podataka.

•     Sve informacije dostupne na ovom internet portalu isključivo su informativnog karaktera, za osobnu upotrebu. Ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima, bez prethodne pismene dozvole vlasnika portala. Svi podaci i materijali na portalu klasteri.com su autorski rad i time zaštićeni. Istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internet stranica klasteri.com, pojedinačnih elemenata internet stranica, dizajna logotipa, bez izričitog pismenog odobrenja vlasnika portala klasteri.com.

•     Informacije koje objavljujemo na ovom internet portalu smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, vlasnik portala klasteri.com ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovom internet portalu.

•     Vlasnik portala klasteri.com ne jamči, izričito ili prešutno, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa.

•     Informacije dostupne na internet portalu ne smiju se smatrati temeljem za donošenje osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

•     Do zakonom predviđenih ograničenja, vlasnik portala klasteri.com neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim internet stranicama.

•     Korisnicima portala klasteri.com je dozvoljeno postaviti link na ovaj portal, pod uvjetom da se portal otvori u zasebnom prozoru i ne kao sastavni dio treće stranice.

•     Podaci i informacije objavljene na ovom internet portalu se mogu u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti.

•     Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom, te vlasnik portala klasteri.com ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka. Adresa elektronske pošte koju posjetitelj upiše na formular na stranici www.klasteri.com neće se proslijeđivati trećim osobama, niti će se koristiti za slanje spam pošte. Korisnik je suglasan i vlasniku portala daje pravo na slanje obavijesti vezane uz štednju na spomenutu adresu elektronske pošte.

•     Vlasnik klasteri.com radi mogućih tehničkih poteškoća pri novosti o klasterizaciji u Hrvatskoj i svijetu koji se preuzimaju iz javno dostupnih izvora ne može garantirati neprekidno praćenje podataka i stoga neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na internet stranicama klasteri.com.

•     Ova pravila podložna su izmjenama i važećom se smatraju ona trenutno izložena na portalu klasteri.com.

Povezani članci: