Dobrodošli na naše stranice

Uspjeh projekata temelji se na stručnom znanju, te poznavanju poslovnog okruženja i regulative u Hrvatskoj. Poslovni konzalting se sastoji od više integriranih usluga koje omogućavaju napredak poduzetnicima i institucijama u svakodnevnom upravljanju projektom ili tvrtkom.

Naš cilj je postići bolju produktivnost i efikasnost, pružiti kvalitetan savjet koji će omogućiti odgovornoj osobi donešenje ispravne i pravovremene odluke.

Barcons usluge za poduzetnike obuhvaćaju planiranje novih investicija kroz poslovne planove, uz pomoć u povlačenju subvencioniranih kredita i bespovratnih sredstava iz EU i nacionalnih programa kroz detaljnu izradu potrebne dokumentacije.

Za potrebe Turističkih zajednica razvili smo jednostavan interni alat za praćenje turističkog prometa na određenom području koji omogućuje sve nadzor nad svim ključnim pokazateljima kroz tablice i grafikone u programu Microsoft Excel.

Sve naše usluge su prilagođene potrebama klijenata, uz pružanje individualne podrške za vrijeme trajanja projekta i zajedničkih aktivnosti.